Puutavarat ja puusepäntyöt perinteiseen puurakentamiseen

Puusepille ja puutyön harrastajille

Meiltä löydät puutavarat niin puusepäntöihin, puutyöharrastuksiin kuin soitinrakennukseenkin. Pidämme myymälässämme yllä monipuolista valikoimaa eri puulajeja. Esimerkiksi tammi, jalava, lehmus, pyökki ja saarni sekä pähkinä ja vaahtera ovat puulajeja, joita löytyy pääosin aina varastostamme. Puutavara on puusepänkuivaa ja laadultaan vähäoksaista, huonekalujen tekoon soveltuvaa raaka-ainetta. Tilaamme jalopuut ja erikoispuut tukkureilta pieninä erinä, joten puutavaran kiertoa on nopeaa ja laatu pysyy hyvänä.

Kotimaisista, puusepäntöihin laadultaan soveltuvista, puulajeista löydät valikoimastamme esimerkiksi koivua, tervaleppää, haapaa ja mäntyä. Nämä kotimaiset puutavarat ovat Pirkanmaan alueelta hankituista lähipuutukeista itse sahaamiamme ja kuivattu omassa puutavarakuivaamossamme puusepänkuivaksi. Osa puutavaroistamme säilytetään kuitenkin kylmässä varastossa, joten kosteusprosentti saattaa varastoinnista johtuen olla korkeampi.

Olit sitten puuseppä tai puutyöharrastaja olet tervetullut tutustumaan valikoimaamme! Autamme mielellämme oikean puutavaran valinnassa.